Markedsplassen

     

Eika Fritidsbåtforsikring.

     

Året 2017 er nå inne i sin siste måned, og et nytt og spennede år er snart på gang. Nytt år med nye muligheter. Vi fusjonerer 01.01.2018 sammen med Nesset Sparebank og blir Romsdal Sparebank med markedsføringsnavnet Romsdalsbanken.

I forrige utgave hadde vi en julenøtter konkurranse med spørsmål fra informasjonsmagasinet. De riktige svarene var:

1) 1976
2) 7 ansatte
3) Eide IL
4) 18 stk.
5) Molde Bowlingklubb
6) Tornes
7) 52 lag
8) Fr. Aandal & Sønner

En vinner trukket blant de som hadde alle svarene rett. Vinneren ble: Åse Mathiassen, Aureosen. Gevinsten er overlevert. FrænaPosten gratulerer vinneren og takker alle for deltakelsen. Ny tippekonkurranse med julenøtter kommer i dette nr, med nye vinnermuligheter.

Tilbakeblikk
Romsdalscupen med BFH Sparebank som hovedsponsor ble avviklet helga 17. og 18. juni. Hele 1500 spillere fra 180 lag deltok på årets store fotballturnering. Ansatte fra BFH Sparebank var med som medhjelpere også under årets cup.

Nordsjøfestivalen i Elnesvågen, gikk av stabelen helga 11.-13. august. Brukbart vær de 2 første dagene, men dårlig på avslutningsdagen. Hovedsponsor BFH Sparebank hadde ansatte tilstede på stand under festivalen.

Eidedagene ble avholdt 18.-20. august. Dette er årets store folkesamling i Eide, og BFH sparebank har i år inngått hovedsponsoravtale med arrangøren. Banken var tilstede og rigget eget stortelt i Eide sentrum. Flere bankansatte deltok på arrangementet og nye kunde- kontakter ble knyttet.

Banken delte også i år ut sine gaver til skolene og barnehagene til skolestart. Spesiell gave som vanlig til førsteklassingene, fargeblyanter. Lærerne fikk sine kalendere. De ansatte i barnehagene i kommunen fikk sine spesielle planleggingskalendere som tidligere. I tillegg fikk også barnehageansatte i Eide gaver i år.

Årsavslutning på BFH-serien i knøttefot-ballen, søndag 17. september på Malmefjorden Stadion. Gullmedaljer ble utdelt til alle spente spillere med foreldre, besteforeldre og slektninger som stolte tilskuere.

Under BFH uka var det som vanlig barnas spareuke, samt Gavegalla 2017 på Vonheim, Malmefjorden, onsdag 20. september. 1,3 millioner kroner ble utdelt til 127 glade gavemottakere. Oversikt over hvem som fikk gaver samt hvem som ble bankens kulturprisvinnere, kan du lese om inne i kundemagasinet.

I oktober hadde banken flere kundearrangement som du kan lese om. Blant annet Aksjesparing kundekveld på Hotell Alexandra 4. oktober sammen med Nesset Sparebank. BFH deltok også på årets Matfestivalen i Elnesvågen 21. oktober.

Lynet 4 H klubb hadde sin tradisjonelle høstfest 27. oktober i Malmefjorden. BFH Sparebank støtter opp om denne positive barne- og ungdomsaktiviteten og stilte med en representant på festen som hjelpe til med merkeoverrekkelser m.m.

November måned hadde vi stand på Norges største Boligmesse i Træffhuset 10.-12. Messen blir avholdt i vårt markedsområde annen hvert år.

Under årets spareuke for barna fikk våre yngste kunder hente seg billetter og gratis adgang til Molde Kino og årets store julefilm Ekspedisjon Knerten, lørdag 18. november kl. 14.00. 314 nummererte sitteplasser ble utsolgt/revet vekk en måned i forkant. Bilder fra den populære spareklubbaktiviteten kan du se på nest siste side i denne utgaven av Frænaposten.

 

Åpningstider i Jula 2017

Julaften (lørdag) stengt

Romjula onsdag 27.12. — fredag 29.12. kl. 10.00 kl. 14.00

Nyttårsaften (søndag) stengt

     

Det lyser i stille grender…
Frænakalenderen 2018 er i år, som i fjor, pakket sammen med FrænaPostens juleutgave. Frænakalenderen har Romsdalsbanken som logo, da denne gjelder fra 2018 etter at banken har fusjonert sammen med Nesset Sparebank. Dette blir julegaven fra banken til deg som kunde. I tillegg til utsending til alle husstander i Fræna, blir julepakken også distribuert til flesteparten av våre kunder bosatt utenom kommunen.

Bildene er tatt av dere, da vi fortløpende har en åpen konkurranse på www.bfh.no Send oss dine blinkskudd til eh@bfh.no Send gjerne originalstørrelsen av bildene da trykke-prosessen krever en minimumsstørrelse for kvalitetens skyld. Kundene som får sitt bilde trykt i kalenderen, mottar et honorar kr. 500,- til dekning av sine utgifter ved foto-graferingen. Bankens facebookgruppe har vi nå hatt i mange år. Der kan du lese om nyheter m.m. som skjer i bankverdenen og på lokalplanet. Bli venn enten via link på vår hjemmeside på nettet eller via http://www.facebook.com. Søk opp banken med søkebegrep; Bud, Fræna og Hustad Sparebank.

Den populære Julekalenderen vil også i år bli utlagt på facebook. Følg med og delta, flotte premier å vinne.

Tusen takk for samarbeidet i 2017. Ønsker dere alle en God Jul og Godt Nytt År!

Einar Henøen


     

Frænaposten:
BFH Sparebank
Pb 44
6447 Elnesvågen

Informasjonsavis fra BFH Sparebank

Ansvarlig redaktør:
Einar Henøen
mob. 97 16 78 51
eh@bfh.no

Grafisk design, trykk og web
Fræna Trykk as
Opplag 7000
2 utgivelser pr. år

 

Redaksjon:
Aud Peggy H. Havnes
Odd Kjetil Sørgaard
Anne Holen Helseth
Einar Henøen

Telefon:
71 26 80 00

Telefaks:
71 26 80 01

E-post:
post@bfh.no

Foto:
BFH-Sparebank
Fræna Trykk as

Forsidebilde:
Bud Kyrkje 300 år i 2017. Foto: Eva Frisnes